VROUW & CHARISMA

Speciaal aanbod voor ambitievolle vakvrouwen

Exclusieve VIPcoaching & training

Voor optimale groei in professionele zichtbaarheid & impact

‘ Simply allow it all to unfold ‘

Ik werk nu zo’n 15 jaar als trainer en merk dat over het algemeen talentvolle vakvrouwen het niet eenvoudig vinden om hun visie met verve over het voetlicht te brengen. Vaak veroorzaakt door een grote mate van perfectionisme en andere leidende gedachten, waardoor zij zich geremd, of erger, geblokkeerd voelen in het krachtig overbrengen van hun boodschap. Met als gevolg dat hun inbreng achterblijft, zij zich minder of niet gehoord weten, hun ideeën op de plank blijven liggen en frustraties de kans krijgen buitenproportioneel te groeien.

 

In plaats van het hebben van onuitwisbare impact door het naadloos verbinden van hun unieke persoonlijkheid aan een krachtige visie, geven zij als vrouw vaak hun invloed weg zonder zichzelf dit te realiseren. Ze hebben in geringe mate grip op zichzelf en hun publieke optreden. Dit frustreert enorm.

Dat hoeft niet zo te zijn.

Ik ontwikkel programma’s en trainingen, waarmee ik ambitievolle vakvrouwen begeleid in ontwikkeling van een sterk authentiek charisma en waardevolle presentatietechnieken, waardoor zij hun impact op hoog niveau brengen en gewenste veranderingen moeiteloos bewerkstelligen. Goed voor henzelf èn voor de organisatie!

Wil je hier meer over weten?

Lees hieronder alles over mijn nieuwe programma-aanbod. De verschillende VIP-trajecten zijn afhankelijk van het doel, waar je naar streeft en de daarvoor benodigde intensiteit van begeleiding.

Je kunt je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Met regelmaat ontvang je dan waardevolle tips & artikelen die je helpen bij je ontwikkeling in focus, uitstraling en impact. Zodat je kunt excelleren, écht verschil kunt maken en bereikt wat belangrijk is voor jou.

VROUW MET CHARISMA

Dagdeel EVENT

INTENSIVE

VIP coachingsdag

CHARISMA ON STAGE

2-daagse VIP training

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP IN SPREKEN

3 maanden VIPprogramma

Welk beeld zij ook hebben voorafgaand aan een training of coachingstraject
na afloop zien deelnemers zichzelf als meer gefocussed, fysiek meer ontspannen, geestelijk energieker, als iemand die de regie heeft en naar wie geluisterd wordt. 
Zij ervaren zichtbare ontwikkeling in uitstraling van DESKUNDIGHEID, BEZIELING en BETROKKENHEID.