OVER REINA

 
' Het is tijd om vrouwen
eraan te herinneren,
hoe krachtig en invloedrijk
ze werkelijk zijn.' 


Reina Hekman

Simply allow it all to unfold “                              
Karoo Mountains, Zuid Afrika 

VOICE & VISIBILITY 
Recognized in Charisma & Speech Empowerment Reina takes a stand in public speaking to acknowledge the power of strong personal charisma in creating HIGH IMPACT.
She is an entrepreneur and proud founder of
SPREKEN MET IMPACT Trainingen and VROUW&CHARISMA.
The ultimate way for her to help people to improve their impact and empower their influence.

Om als talentvolle vrouw met een duidelijke visie zichtbaar te zijn en gehoord te worden, zowel op als naast het podium, is vaak niet eenvoudig.

Kennis en expertise alleen blijken niet voldoende om impact te hebben en verandering in gang te zetten. Een sterk ontwikkeld persoonlijk charisma speelt daarin een grote rol.

Conclusies uit gerenommeerd gedragswetenschappelijk onderzoek zijn opzienbarend.
Relatief eenvoudig aan te leren brengt oefening en ontwikkeling in deze beproefde technieken je meer dan je voor mogelijk houdt.

Ook in deze tijd waarin gender equality hoog op de agenda staat, is het nog altijd een feit dat vooral een groot aantal vrouwen
haar invloed weggeeft zonder zich dit te realiseren,
voorbij gaat aan haar mogelijkheden, stopt met praten op het moment dat 
haar mening het meest belangrijk is,
liever de vrede bewaart dan op de barricades gaat staan,
‘ja’ zegt terwijl ze ‘nee’ wil antwoorden.

In 1998 richt Reina met een partner haar eerste niet-paramedische onderneming op, een trainingsbureau voor communicatie- en presentatietechnieken. Het vak van trainer heeft zij ontwikkeld door haar uitgebreide ervaring in het vertalen van spreekgerelateerde dilemma’s in impactvolle evidence-based leerprogramma’s. Een van de belangrijkste succesfactoren hierin is haar achtergrond als logopedist, waardoor zij essentiële elementen van spreekvaardigheid succesvol weet te combineren met beproefde presentatietechnieken.

De oprichting van haar eigen bureau SPREKEN MET IMPACT TRAININGEN is een logische volgende stap.
Ze wordt gevraagd haar kennis in te zetten voor een gerenommeerd opleidingsinstituut, schrijft 
spreekvaardigheidsmodules, ontwikkelt trainingsprogramma’s en traint jarenlang succesvol managers en andere hoogopgeleide vakmensen.
Haar kennis en expertise helpen velen naar excellentie in het spreken voor publiek.

Naast presentatietrainingen voor een diversiteit aan organisaties, zowel overheidsinstellingen als non-profit organisaties, geeft zij meerdaagse trainingen op inschrijving en heeft een succesvol coachingsprogramma voor mensen met een ernstige vorm van spreekangst. In het kader van het mondiale thema VOICE & VISIBILITY zijn de trainingen Women Speech Empowerment het speerpunt van de organisatie.
In 2016 richt Reina VROUW & CHARISMA op, waarvoor zij een geheel nieuw trainingsaanbod ontwikkelt.

Eén van de belangrijkste succesfactoren in de werkwijze van Reina is haar zeer persoonlijke begeleiding. Haar trainingen vinden dan ook altijd plaats in intieme sfeer.
Ze gelooft sterk in de kracht van eenvoud en zet al haar kwaliteiten in om mensen te helpen op hun persoonlijke wijze het hoogste niveau te bereiken qua focus, uitstraling en overtuigingskracht. Onafhankelijkheid is voor haar een belangrijk thema. Deze waarde vertaalt zich in haar ambitie om mensen te helpen zich vrij en zeker te voelen, zich te durven uitspreken, hun idealen voor een betere wereld, groot of klein, met verve te delen en de invloed te hebben, waar zij behoefte aan hebben.

Dit betekent dat zij continu op zoek is naar nieuwe kennis en methoden, die dit proces versterken.

   uitstraling  & overtuigingskracht

Ik help mensen met de transformatie van hun bestaande blokkades in ‘magnetische’ vaardigheden. Wat ingewikkelder klinkt dan het is. Je ontwikkelt een krachtige authentieke uitstraling en combineert dit met verrassende spreekvaardigheidstechnieken. 
Basis voor een zeer charismatisch optreden. 

Is dat moeilijk? Nee, het is zelfs eenvoudig en met resultaat in korte tijd. We brengen alle belemmerende elementen terug tot de kern en richten onze focus op 5 elementaire charismatische technieken. Deze combineren we met bijzondere stem- en presentatietechnieken.

Waarom we dat doen? Omdat je bij toepassing van deze technieken jezelf ‘on top’ voelt, je aanzienlijk meer invloed hebt en er deuren voor je opengaan, die eerder gesloten bleven.

Wat het van je vraagt? Een grote mate van focus en discipline om het geleerde te implementeren. Dat is het.

Waarom we dat doen? 
Omdat je bij toepassing van deze technieken jezelf ‘on top’ voelt, 
je aanzienlijk meer invloed hebt
en er deuren voor je opengaan,
die eerder gesloten bleven.

 

Voortreffelijke begeleiding!
Nooit eerder meegemaakt
dat iemand mij zo deed switchen!

Hilde Bevers

Ondernemer

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je.

Volg mij op LinkedIn