VROUW&CHARISMA Training, Coaching & Advies – Disclaimer 01012017

ALGEMEEN

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op alle onderdelen van deze website www.vrouwencharisma.nl, op blogs, nieuwsbrieven en emails van VROUW&CHARISMA Training en Advies.

VROUW&CHARISMA Training, Coaching & Advies is eigenaar en uitgever van deze website en van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

VROUW&CHARISMA Training, Coaching & Advies is onderdeel van SPREKEN MET IMPACT Trainingen, gevestigd in Alkmaar en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord West-Holland onder nummer 37138772.
Wij verzoeken je om deze disclaimer aandachtig door te lezen. Door het gebruiken/bezoeken van deze website stem je in met de bepalingen van deze disclaimer.

GEGEVENS VOOR ALGEMENE INFORMATIE

De gegevens op deze site zijn bedoeld voor algemene informatie. Het gebruik van de aangeboden informatie is te allen tijde voor eigen rekening en risico. Aan alle op deze website aangeboden informatie of van deze website te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie.

VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies stelde deze website met de grootste zorg samen en onderhoudt deze op dezelfde wijze.
We beseffen echter dat er informatie op deze website kan staan die niet correct is. Daarvoor bieden wij je op voorhand onze excuses aan.
Graag horen wij van je om welke informatie het gaat. Dan zorgen wij ervoor dat alles zo spoedig mogelijk wordt gecorrigeerd, verwijderd en/of aangepast.

WIJZIGINGEN WEBSITE

VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies kan niet instaan voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze website.

VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies mag de website en de gegevens op deze website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

INFORMATIE VAN DERDEN

Op de website van VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies kan, al dan niet door middel van logo’s of hyperlinks, worden verwezen naar informatie, verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Coaching beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit maar aanvaardt hiervoor echter geen enkele aansprakelijkheid.

PRIVACY

VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die de gebruiker in welke vorm dan ook aan VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies verschaft, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

De persoonsgegevens die door jou aan VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies verstrekt worden via de website of per e-mail, worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aangegeven doel, zoals het reageren op informatieaanvragen, het ontvangen van nieuwsbrieven en downloaden van gratis informatie. Indien je vragen hebt over de (eventuele) verwerking van jouw persoonsgegevens door VROUW&CHARISMA Training, Coaching en Advies, neem dan contact met ons op.

VRAGEN OF KLACHTEN

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?
Deze kun je e-mailen naar reina@vrouwencharisma.nl